Dehnhardt ser frem imod 2021


Kasper Dehnhardt har haft et flot første år i MX2, der kastede en andenplads i B-DM af sig - ikke mindst på grund af en flot samlet sejr i Holstebro - ene sjællænder i MX2-klassen på dagen. Vi fik derfor en status fra ham, hvor han også fortæller lidt om 2021.


Kasper Dehnhardt: "I år har sæsonen været meget anderledes end alle de andre år. Det at man ikke vidste hvornår vi skulle køre løb igen var svært.


I B-DM endte jeg op med en 2. plads. Mit mål var selfølgelig en 1. plads, men med kun to afdelinger på nordjyske sandbaner og et startstyrt, har jeg måttet acceptere 2. pladsen. Det er hvad det der.


Så fik jeg også kørt min første afdeling af A-Dm på Mors. Det gik faktisk okay taget i betragtning af, at jeg havde kørt B-DM på Holstebro dagen før.


Nu hvor sæsonen er ovre starter vintertræningen og jeg gør mig klar på 2021. Størstedelen af min træning hen over vinteren kommer til at bestå af sandtræning i Sverige, da banerne på Sjælland for det meste ikke er til at køre på om vinteren.


I 2021 fortsætter jeg med at køre for NR-Service Racing Team. Jeg har nu kørt for dem i 2 år, og jeg har været meget glad for samarbejdet. Deres støtte gør det nemmere for mig at nå mine mål, så jeg er meget taknemlig for den. Et stort tak skal lyde til dem for i år, og så glæder jeg mig bare til at repræsentere dem igen i 2021.


Jeg fortsætter også samarbejdet med min træner Benjamin Strate i 2021. Han har været en god hjælp i år, og lært mig en del, så jeg er glad for også at fortsætte samarbejdet med ham i 2021.


Mine planer for 2021 er at skulle køre fuldt A-DM, hvor jeg selfølgelig godt kunne tænke mig at være med i den sjove ende af feltet. Så skal jeg også prøve kræfter med noget ADAC Youngstercup, dette bliver helt klart spændene da jeg ikke har prøvet det før, og det faktisk bliver mine første internationale løb.


Alt i alt så har 2020 været et lærerigt år. Og jeg ser nu frem til 2021!"

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder