top of page

- Den fedeste følelse

Lucas Ankjærs tilbagekomst til DM var uden tvivl en kærkommen melding, efter flere år væk fra sporten. Derfor var det da også spændende at se hvor hurtigt han kunne nå sit gamle niveau. Og han skulle ikke bruge særlig lang tid. Det kunne alle der var til stede i Svebølle i søndags konstatere, da Lucas styrede sin KTM igennem dagen, vandt andet heat og kunne tage sin første samlede sejr. Og det kun tre afdelinger inde i comebacket. Vi fik derfor et par ord fra ham om dagen, og om hvad målsætningen så er nu?


Lucas Ankjær: "Ved de første afdelinger har jeg vist at farten har været der. Jeg har bare ikke kunnet føre det videre. Mit mål inden 3. afdeling i Svebølle var derfor at sætte 3 gode heat sammen og slutte på skamlen. Og dagen i Svebølle gik præcis som den skulle! Jeg kørte en sikker 2. plads hjem i første heat med en knækket fjeder i fodhvileren, og kørte derefter en 1. plads hjem i andet heat. Det var helt klart den fedeste følelse at få min første sejr i hus og endelig at sætte flueben ved en heatsejr og en samlet sejr på dagen. Det gav virkelig et sus i kroppen, som jeg virkelig har haft savnet i de næsten 2 år jeg har været væk fra sporten. Min målsætning for i år har været at komme tilbage til mit tidligere niveau eller bedre. Den ene har jeg fået opfyldt, så nu er det om at blive bedre. Jeg er stadig ved at vænne mig til at køre løb igen og det bliver bedre for hver gang. Og jeg er også stadig i tilvænningsperioden på den nye cykel. Så lad os se hvad det bliver til! Tak til Westside Racing, MJ21, Stratuswear, MA Servicecenter, mekaniker og familie."

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page