top of page

Derfor skal du komme til Korskro på søndag!


Publikum er tilbage til A-DM, og derfor kan du selvfølgelig også stæse af sted til Korskro på søndag, når sjette afdeling af DM i motocross ruller over det vestjyske sand! Det er årets næstsidste afdeling, og der er lagt op til et brag af dimensioner, når det går løs!


Men hvorfor skal du læsse dine makkere ind i kassevognen, og tonse af sted til Korskro på søndag? Det tænkte vi at folkene fra VMCC selv skulle svare på! Så her er - ifølge Vestjysk MotoCross Club - hvorfor du skal dukke op som publikum, og se DM-A på søndag!


"1. For det første skal du selvfølgelig komme forbi, fordi mesterskabet for alvor spidser til! Det er nu der skal sættes ind, hvis der skal indhentes noget i det samlede regnskab!


2. Banen er klar! Vi bilder os ind at vi har Danmarks bedste bane - i hvert fald en af dem - og en bane der kan udfordre enhver! Den er klar til at tage imod Danmarks bedste, og det synes vi slet ikke du skal snyde dig selv for at opleve!


3. Og for det tredje, så er der jo intet som at se motocross live, vel? Man får bare ikke det hele med, hvis man ikke er til stede på sidelinjen! Lyden, duften og alt det andet! Det SKAL opleves live!"


Så skulle den vist ikke være længere. Så ses vi bare på Korskro på søndag, ikke sandt?


Du kan se mere om søndagens afdeling i det nye nummer af MOTO, her:Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page