top of page

- Det er stadig en lang sæson


Rasmus Pedersen startede årets EM-serie i 125-klassen på fornemmeste vis, da han snuppede tredjepladsen i første heat i England. Andet heat bød på lidt flere problemer, men tempoet er der bestemt, til at være med helt i toppen. Vi fik en status fra Rasmus, ovenpå på løjerne på Matterley Basin.


Rasmus Pedersen: "Weekenden startede ud med en masse regn og mudder. Men jeg fik i tidskvalen' sat en okay tid, så jeg endte som 2'er i min gruppe. I første heat får jeg en god start og kører et fint heat, og ender som 3’er til slut. I andet heat får jeg ødelagt starten for mig selv, og er sådan cirka sidst fra start, men jeg har så nogle gode omgange til at starte med, og kommer op lige bag ved top 10, men vælter så og ryger langt ned igen. Til slut får jeg dog kørt mig op som 20'er over stregen, hvilket giver en samlet ottendeplads på weekenden. Så jeg er ikke helt tilfreds med weekenden, men der er heldigvis stadig en lang sæson tilbage."


Foto: Ismo Uytdewilligen

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page