top of page

- Det gik faktisk bedre og bedre


Uopslidelige Casper Mortensen er altid god for en fight og en solid indsats, og selvom 2022 startede ud med en skade, så viste han alligevel hen mod slutningen af DM-A-sæsonen, at han bestemt også har tænkt sig at slide sig op omkring top 5 i MX2-klassen - og hvorfor ikke længere? Vi fik derfor en snak med ham om hvordan han har oplevet sin sæson, og om hvad der venter til næste år.


Casper Mortensen: "Sæsonen startede sådan set rimelig dårligt. Det er den bedste måde at beskrive det på. Jeg ødelagde mit knæ til den allerførste DM-A-træning, og jeg ender så med at være helt ude de første to afdelinger. Men jeg kom godt tilbage, synes jeg selv. For hvert heat jeg kørte, så gik det faktisk bare bedre og bedre. Jeg sluttede med en samlet sjetteplads til sidste afdeling i Hanherred, og det endte jeg faktisk med at være rigtig godt tilfreds med.


Så jeg glæder mig allerede nu til at komme ud og køre noget mere race i 2023. Jeg tror at det bliver en mega fed sæson næste år, hvor jeg har en del at se frem til! Jeg skal køre en fuld sæson af DM-A, og så nok noget svensk mesterskab og noget ADAC MX Masters, som det hele lige passer sammen. Jeg bliver samtidig hvor jeg, hos AMX Racing, så 2023 kan bare komme!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page