top of page

- Det har været nogle hårde år


Sara Andersen kørte en strålende VM-afdeling i Tyrkiet, og blev belønnet med en plads på podiet - præcis tre år efter hun var på podiet sidst i VM. Men måske faldt det her resultat faktisk på et mere tørt sted, end det gjorde dengang. Sara fortæller her selv lidt om, hvad resultatet i Tyrkiet her i den forgangne weekend, faktisk betyder for hende.


Sara Andersen: "Jeg havde en rigtig god weekend i Tyrkiet til sidste afdeling af VM. Der var en del pres på i Tyrkiet; jeg skulle gøre det godt, hvis jeg skulle køre næste år, i hvert fald på samme plan. Heldigvis gik det godt og jeg kørte en 4. plads hjem i første heat og en 3. plads i andet heat. Mine starter var ikke specielt gode, men jeg var god til at få overhalet hurtigt. Det føles rigtig godt at være tilbage på podiet efter præcis 3 år. Det har været nogle hårde år med en masse udfordringer og skader. Formåede også at rykke op på en samlet 5. plads, hvilket er bedre end mit samlede resultat de sidste 2 år. Det er jeg også tilfreds med, eftersom jeg har kørt de første 2 afdelinger med skadet knæ og de næste 2 lige efter en operation i knæet. Jeg føler jeg er godt kørende nu, men har stadig ikke fået for meget tid på cyklen, så der er stadig noget at hente. Planen er at køre en fuld VM-sæson igen i 2023!"


Foto: Infront Moto Racing 2022 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page