top of page

- Det irriterer mig jeg mangler et par sekunder


Laura Raunkjær fik start til VM i Schweiz i sidste øjeblik, men danskeren gjorde alligevel en fin figur i Frauenfeld. Tingene gik dog ikke helt som hun havde håbet de ville, som hun også selv forklarer lidt nærmere om her.


Laura Raunkjær: "Til kvalen var vi mange på banen, så det var svært at finde et rum hvor man kunne sætte flere hurtige omgange. Så at kvale som 26'er var fint for mig. I 1. heat fandt jeg et godt flow, men jeg kunne ikke finde de rigtige steder at overhale, så jeg kørte i mål som 24'er. Dog har jeg problemer med at min crosser larmer for meget og jeg blev taget ud til støjmåling, som så endte med at koster mig 5 placeringer i straf. I 2. heat følte jeg ikke rigtig der var noget der fungerede for mig, før der kom spor på banen, og jeg kørte i mål som nummer 27. Jeg er ikke tilfreds med resultatet fra afdelingen. Der var bare for mange fejl, men jeg er egentlig tilfreds med min fart hele weekenden, selvom det irriterer mig, at jeg lige mangler et par sekunder for at være tilbage ved dem jeg kørte med sidste år."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page