top of page

- Det skal nok blive godt

Jakob Frandsen har taget skridtet op i en ny klasse i år, og der er som altid lagt en benhård indsats for at blive så klar til sæsonen som muligt. Det har set lovende ud til vinterturneringerne, og nu kommer den første seriøse test så, når det går løs til EMX250 i Spanien i den kommende weekend. Jakob skal køre så meget af EM som omstændighederne tillader, og han glæder sig til at komme i gang.


Jakob Frandsen: "Indtil videre føler jeg at farten er fin. Jeg skal bare lige have sat alle tingene sammen, så burde det spille. Så formen her inden Spanien er god og jeg glæder mig til at komme rigtig i gang igen. Her til at starte med gælder det mest for mig, om at få en masse erfaring og udvikle mig så meget som muligt, og så kommer resten derfra. Banen i weekenden ser fin ud, selvom jeg normalt mest er til sand, men vi har fået trænet en del på det hårde her hen over vinteren, så det skal nok blive godt. Jeg glæder mig og kommer til at gøre mit bedste. Så jeg vil egentlig gerne give en stor tak til alle som hjælper og gør det muligt. Team Rhino Racing, Rhino System, Yamaha Skandinavien, SOS Racing Parts, Engine & Suspension, HBEL Service, MX Nord, Twin Air, Red Sand MX Park, Pepper Racing, Onegripper, Himmerlands Kød, Portma Group, Sparekassen Thy, TCT og Kim Container Service."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page