top of page

- Det skal nok blive sjovt


Kasper Dehnhardt viste rigtig gode takter i 2020, og derfor er det da også spændende, hvad han kommer i den kommende sæson. Desværre har sjællænderen også været en af dem der har måttet lave det mest af sin forberedelse hjemmefra. Vi fik derfor en snak med ham, om hvor han er inden sæsonen går i gang, og hvad 2021 ellers kommer til at byde på.


Kasper Dehnhardt: "Min off-season har stort set kun bestået af løbe- og styrketræning derhjemme. Hele vinteren har jeg måttet sidde derhjemme, da alt blev lukket på grund af corona tilbage i starten af december. Jeg kom først i gang med at køre, da banerne åbnede igen i starten af marts. Så jeg er først lige kommet i gang, efter en lang ufrivillig 3 måneders pause. Det var lidt svært at finde den samme fart som jeg havde før pausen i starten, men jeg er begyndt at komme sådan rimelig godt efter det og føler, at jeg kommer til at ramme en fornuftig hastighed til den første afdeling af A-DM. I år er planen at køre fuldt A-DM, og så at prøve lidt forskelligt i udlandet, af hvad der er muligt. Det er også på tide for mig at jeg får kørt lidt i udlandet. Så i år kommer også til at gå ud på at få prøvet lidt kræfter med nogle udenlandske løb. DM-sæsonen ligger sådan set fint nok til mig. Jeg fortsætter det gode samarbejde med NR Service Racing Team, hvilket jeg er rigtig glad for, da de gør det nemmere for mig at levere gode resultater. Derudover fortsætter jeg også med at arbejde med min træner Benjamin Strate, som jeg også arbejdede med sidste år. Når det kommer til selve afdelingerne, så kommer sandbanerne nok til at være de mest udfordrende afdelinger for mig, men det er heller ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at køre sand. De afdelinger der ligger bedst til mig er nok Hedeland, Randers og min hjemmebane Næstved. Planen er at være med i top 10 hver afdeling, og så kunne det også være fedt at prøve at stå på podiet til en afdeling. Første afdeling på Hanherred bliver fin nok. Det er sand, hvilket som sagt nok ikke er mit stærkeste, da det ikke har været muligt at køre sand i Sverige, som jeg plejer i vintersæsonen, men det skal skam nok blive en sjov afdeling alligevel."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page