top of page

- Det spiller meget godt


Simon Mathiasen måtte se sin 2021-sæson ødelagt af en skade, men han er tilbage på banen og har kunnet forberede sig godt til 2022. Vi har set glimt af hvad hans hårde arbejde har kunnet præstere tidligere, så det bliver spændende at følge hvordan det går ham til DM i år. Vi fik et par ord fra ham, om hvordan han selv ser sin sæson, og hvordan han har gjort sig klar til den.


Simon Mathiasen: "Sidste sæson sluttede allerede inden den nåede at gå i gang, da jeg smadrede mit knæ ugen op til første afdeling af A-DM. Jeg blev ret hurtigt opereret, og fik en ufrivillig pause på godt og vel 8 måneder. Fra november til slut januar fik jeg kun 6 gange på crosseren, grundet store smerter under og efter kørslen. Det vækkede mistanke til at knæet ikke var 100% i orden, derfor blev jeg scannet igen. Heldigvis var alt i orden og jeg kunne derefter tage 4 uger til Redsand for at forberede mig til sæsonen i samarbejde med Motoconcept334.


Siden Redsand har jeg fået kørt Vinterturneringerne og Landsdelsmesterskab, og føler sgu' det spiller meget godt. Sæsonen skal byde på fuld A-DM, hvilket jeg ser meget frem til. Banerne vi skal køre på passer mig fint, og målet for i år er top 10. Derudover har jeg planer om at supplere med danske løb og så vil jeg prøve kræfter med det nordtyske mesterskab i løbet af sæsonen. Vi ses i Svebølle."


Foto: Klaus Rasmussen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page