top of page

DM Motocross er tilbage i Holstebro


Sommerferien er bag os, og Holstebro Moto Cross Club står klar til at sparke efterårssæsonen godt i gang med 5. afdeling i årets DM i Motocross på søndag d. 21. august.


Sidst der blev afviklet et DM i den bedste løbsserie på Troldkjærbanen i Holstebro, var i 2019. For mange af kørerne står det måske stadig friskt i erindringen, for Troldkjærbanen er en udfordrende sandbane, og de kørere, som ikke er vant til at køre på det underlag, vil få deres sag for, når der skal køres på søndag.

I senioreliteklasserne A MX1 og A MX2 har de to førende, Nichlas Bjerregaard fra Han Herred Motor Klub og Mathias Jørgensen fra Hedelands Motor Klub, pæne forspring ned til deres forfølgere i den samlede stilling. Men ikke så meget, at de bare kan slappe af på søndag - begge vil gøre deres bedste for at sikre sig point, og det samme vil deres konkurrenter, så der vil med garanti blive kæmpet bravt om placeringerne.

Værtsklubben har selv flere kørere med i A-klasserne - i A MX1 kører Sebastian Kærgaard og Marcus Bommer, og i A MX2 finder vi Magnus Sjølander.

Udover A-klasserne vil man også kunne opleve Mini 85-klassen, som er den bedste klasse for de 10-15-årige, og hvor det kun er få point, der skiller topplaceringerne i den samlede stilling. Fra Holstebro Moto Cross Club deltager Emil Dissing i Mini 85-klassen.

A-klasserne og Mini 85 får for første gang i år selskab af Pitbike-kørerne, og her er Holstebro Moto Cross Club selv fornemt repræsenteret med Sebastian Kærgaard, som fører Open-klassen, samt Mathias Kjeldsen og Mikkel Jensen i samme klasse, og desuden Mads Kristiansen i Standard-klassen.

Kom og oplev, hvad Danmarks dygtigste motocrosskørere kan præstere på en motorcykel - det er på Troldkjærbanen hos Holstebro Moto Cross Club, og første heat starter kl. 11:20.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page