top of page

DM og EM for Kirstine i 2021


DM 2021 nærmer sig med hastige skridt, og med første afdeling af DM-A, DM for kvinder og Quad på søndag, skydes sæsonen for alvor i gang! Vi fik derfor en snak med Kirstine Villadsen, der også tager hul på sin sæson i weekenden, og vi snakkede lidt med hende om hvad 2021 kommer til at bringe, hvordan hendes optakt har været, og hvad hun tænker om de baner DM besøger i år.


Kirstine Villadsen: "Jeg har i min offseason prøvet at forberede mig så godt som muligt, ved at holde træningen ved lige. Dog har jeg ikke fået helt så mange timer som ønsket på crosseren, men sådan er det jo desværre grundet corona. Jeg har, efter banerne begyndte at åbne op igen, fået kørt så meget som muligt for at få nogle timer på crosseren. I år kører jeg fuld DM-sæson og så mange EM’er som muligt. Hvis der bliver nogle andre udenlandske løb, så kunne det dog også være en mulighed. I forhold til de baner vi skal køre DM på, så er mit foretrukne helt klart sandbaner. Så jeg føler at Hanherred og Hjørring ligger bedst til mig, i forhold til de baner vi skal køre på i år."


Foto: S&K MX Foto

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page