top of page

DM Top 10 - MX2

På lørdag er der DM-finale i Næstved, og det er som altid et tilløbsstykke. Derfor tager vi traditionen tro lige den samlede top 10 i hver klasse i billeder, bare lige for at få jer alle sammen i stemning! Vi starter med MX2-klassen!


1 . Rasmus Pedersen - Kolding Motocross Klub - 393p

Rasmus har fået en ny start hos Filten Racing, og det har uden tvivl været en god ting for ham. Han lader til at være dus med sin 2-takter, og det har været en god og stabil sæson de to har haft sammen. 15 points forspring har han inden finalen.


2. Magnus Smith - Næstved Motorklub - 378p

Magnus har som altid været bundsolid, men en tre heat hvor han har givet point fra sig, har gjort forskellen i tabellen inden sidste afdeling. Den er dog også sat på hans hjemmebane i Næstved, og der er ingen tvivl om, at han kommer til at have publikums support. Samtidig har Mathias Jørgensen jo besluttet at køre MX2-klassen også på lørdag, så det tilfører bare ekstra spice til en i forvejen spændende finale og titelkamp!


3. Thomas Rasmussen - Kolding Motocross Klub - 289p

Sikke en sæson Thomas har haft! En uge før første afdeling besluttede han at stille op i MX2 igen, på en 2-takter fra Kaduuz Racing, fremfor at skifte op i MX1 som det ellers var planen. Og det viste sig at være det hele rigtige at gøre. Han har været en stor faktor flere gange, har taget flere podier, og er allerede sikker på at tage bronzen.


4. Axel Nilsson - Helsingborgs Motocross Klub - 183p

For at DM skal kunne vokse og vise sig som det flagskib serien bør være, så er der brug for udenlandsk krydderi også. Og det har blandt andre svenske Axel Nilsson bragt. Ikke mindst i lyset af stærke afdelinger i starten af sæsonen, ligger svenskeren på fjerdepladsen inden finalen.


5. Mikkel Nyvang - Næstved Motorklub - 144p

Mikkel Nyvang har rykket sig meget til i år, og har i enkelte heat også vist sig helt fremme i klassen. Men mest af alt så har sjællænderen været stabil. Der er samtidig lagt op til en spændende dyst om at holde sig i den samlede top 5, når finalen ruller over Mikkels hjemmebane i Næstved.


6. Oscar Brix - Hedelands Motorklub - 144p

Oscar Brix har også været stabil, med et par enkelte heat hvor han har været højdespringer. Han har samme antal point som Mikkel Nyvang på femtepladsen, og kan derfor se muligheden for at snige sig op i den samlede top 5, hvis alt flasker sig på lørdag.


7. Jonas Stub - Næstved Motorklub - 136p

Jonas har kørt gode heat i år, og især den første halvdel af alle heatene, har været rigtig flotte. Når han har formået at holde momentum til mål, så har resultatet også været derefter. Han er stærk på hjemmebane i Næstved, og kunne godt være en joker til noget stort.


8. Christian Skøtt - Motorcykel Klubben Svendborg - 113p

Christian og hans 2-takter har været et godt match. Pointhøsten har været meget stabil, og i de individuelle MX2-heat, har han taget point i hver eneste heat.


9. Nicolai Skovbjerg - Vesterbæk Motocross Klub - 100p

Skovbjerg har allerede vist sig som en magtfaktor i MX2-klassen. Især efter skiftet til en 250'er. Han var med til at afgøre det på Mors, var bedste mand af alle til Hold DM i sidste weekend, og der er ingen grund til at tro, at han ikke blander sig helt i toppen i Næstved. Der venter en drabelig duel om sejren i weekenden!


10. Asger Martens - Aalborg Motorklub - 100p

Asger er en slider. Og han knokler på, til der ikke er mere tid at knokle på i, og det er også derfor han befinder sig i den samlede top 10 igen. Han har ikke haft heldet med sig hver gang, men når tingene lykkes for ham, er der kommet gode point på kontoen.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page