top of page

En anderledes sæson


Sara Andersen har som mange andre været påvirkede af den situation der har hersket, ligesom hun også har kæmpet en del med forskellige skader. Det betød at hun endelig sluttede som nummer 7 i kampen om VM for kvinder, da serien blev afsluttet i lørdags. Vi fik derfor en status fra hende, ovenpå en anderledes og let kaotisk sæson 2020.


Sara Andersen: "I lørdags kørte jeg sidste afdeling af VM for i år. Jeg havde en god fornemmelse efter tidskvalen, og følte jeg kunne gøre det godt og få afsluttet sæsonen ordenligt. I første heat kommer jeg også virkelig godt fra start og er 2’er i første sving, men det var der en, som satte en stopper for, da hun kom med alt for meget fart ind i svinget og kørte lige ind i mig, så vi begge væltede. Så jeg var andensidst fra start og begyndte at køre mig op gennem feltet og endte på en syvendeplads. Det samme gælder for andet heat, her kom jeg bare dårligt fra start og fandt aldrig en god rytme. Sæsonen 2020 har været meget anderledes for alle, og for mig nok en af de hårdeste nogensinde, da jeg har kæmpet med skader fra start til slut. Det har også betydet jeg ikke har kunnet deltage i alle afdelinger af VM, så en syvendeplads samlet for hele året er ikke det værste, men jeg vil selvfølgelig gerne gøre det bedre. Jeg glæder mig til at vise hvor jeg hører til i næste sæson, som forhåbentlig bliver mere normal!"


Foto: Infront Moto Racing 2020 @ M. Zanzani
"

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page