top of page

- En fed følelse!


Magnus Gregersen kørte sin DM-titel i 125cc hjem i går i Næstved, og det var en glad mester vi snakkede med, dagen derpå - hvor sæsonen allerede byder på nye udfordringer, på et helt andet mærke! Find ud af hvad der venter for Magnus, lige her!


Magnus Gregersen: "Jeg havde en rigtig sjov og spændende finale i går på Næstved! Jeg blev 2

er i kvalen'. I 1. heat tager jeg starten og føre nogle omgange, indtil jeg vælter og slutter som 2'er. I 2. heat kommer jeg 2'er fra start og kommer forbi 1'eren hurtigt, og begynder at finde mit flow og kører i mål som 1'er! Jeg var super glad da jeg kørte over målstregen. Følelsen af at vinde Danmarksmesterskabet er virkelig fed, også fordi jeg kæmper for det hver dag - både på crosseren og med hjemmetræning. Jeg er nu på vej til Italien for at teste med JK Racing Yamaha de næste par dage på Yamaha, hvor jeg så skal køre de sidste 7 afdelinger af EMX125 for dem, så det glæder jeg mig til at prøve. Hvad der mere skal ske i fremtiden, ved vi ikke helt endnu. Jeg vil også gerne takke mine sponsorer for at hjælpe mig med den her sport, og til alt det jeg har opnået!"


Foto: Andreas Ebbesen

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page