top of page

- En forfærdelig weekend


Sara Andersen havde en god stime kørende for sig i Sverige, da SM ramte Tibro i den forgangne weekend, men desværre var heldet ikke med danskeren på den mudrede bane - selvom det trods alt blev til et podie. Og et blåt øje.


Sara Andersen: "Weekendens løb i det svenske gik langt fra som planlagt. Det regnede stort set hele dagen og på en ensporet bane, var starten vigtig, men den var der desværre ikke denne gang. I første heat lå jeg længe og prøvede at overhale efter at være kommet 4’er fra start, men jeg fik kun lavet 2 overhalinger og endte derfor 0,5 sek bag førstepladsen, som desværre også er den førende i mesterskabet, da jeg har misset 3 heat i år.

Det var frustrerende at miste flere point, da jeg ellers var kommet forholdsvis tæt på i den samlede stilling inden denne afdeling.

Det viste sig at blive endnu værre i andet heat, da jeg på første omgang ryger hårdt i jorden og skal køre mig op fra sidstepladsen på en nu endnu mere våd bane. Jeg havde enormt ondt, men jeg fik kæmpet mig op på en fjerdeplads, som var nok til at få mig på podiet. På den positive side, så rykkede jeg op på den samlede andenplads i mesterskabet, selvom det for mig var en forfærdelig weekend. Og heldigvis er der 9 heat tilbage, hvilket betyder at jeg stadig selv kan afgøre mesterskabet, da jeg nu er 25 point efter. Kroppen er stadig meget øm her et par dage efter og jeg har fået et flot blåt øje, men jeg er klar til endnu en afdeling af DM med drengene på søndag."


Foto: Dary Karina

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page