top of page

- En god fornemmelse

Valdemar Rune kørte en fornem afdeling af B-DM i den forgangne weekend i Uhre, hvor det blev til en samlet andenplads på dagen i MX2 - og ikke mindst til en heatsejr i andet heat. Det fik vi lige Valdemar til at fortælle lidt mere om, og også hvordan ambitionerne er for resten af sæsonen.


Valdemar Rune: "Dagen i Uhre gik godt. Jeg starter ud med en god kvalifikation som nummer 2, og jeg havde en god fornemmelse med banen og cyklen. I 1. heat får jeg en start som 6’er, og jeg får kørt mig op som nummer 2 på 2. omgang, men jeg bliver så taget igen. Jeg ender derfor som nummer 3. I 2 heat får jeg en start som 6'er igen ca. På første omgang er jeg oppe at lægge nummer 2 - og cirka midt i heatet kommer jeg så op som nummer 1 og jeg holder den hjem. Så samlet nummer 2 på dagen, hvilket jeg er godt tilfreds med.


Sæsonen er overordnet gået godt. Jeg var lidt uheldig til den første afdeling af DM i Svendborg, hvor jeg blev nummer 8. Men som det ser ud nu ligger jeg nummer 3 samlet i DM. Ambitionerne herfra er at jeg vil gøre mit bedste - få trænet både på cyklen, men også i løbeskoene - og så går jeg efter top 3 samlet i DM!"


Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page