top of page

- En god og sjov weekend


Den seneste weekends supercross i hollandske Goes var for mange sidste afpudsning, inden det går løs til Supercross i Herning om blot en lille uge! En af dem der var i ilden i Holland, var Frederik Goul


Frederik Goul: "Det var en vild weekend, som det også plejer at være til supercross i Holland. Om fredagen er der ikke så meget race. Vi kørte 1 mod 1, hvor jeg kom op mod Anthony Bourdon. Han tog starten, og jeg pressede på de 2 første sving, i håb om at jeg kunne komme ind og blocke ham. Men han var sgu god til at holde linjen lukket ... Så jeg måtte se mig slået af ham. Lørdag kørte jeg 3 okay heat. Banen var meget svær at læse og jeg følte mig ikke så tryk på den faktisk. Men jeg prøvede at få det bedste ud af det, og jeg fulgte godt med de hurtige drenge. Jeg manglede 2 point for at komme direkte i finalen, så jeg måtte i LCQ, hvor jeg kommer som 3'er fra start. På første omgang hopper 2'eren ind foran mig, så i det jeg skal sætte af, må jeg trække til siden og lander på siden af det næste hop, hvor der desværre stikker et stykke jern op ad jorden. Det punkterer jeg på og må udgå. Så jeg nåede desværre kun 1 omgang i LCQ. Alt i alt var det dog en god og sjov weekend, som det også plejer at være i Holland."


Foto: LS Photo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page