top of page

- En god start


Mathias Gryning startede årets DM-sæson i fin stil, på trods af lidt modvind i første heat i søndags i Esbjerg. Og det er en Gryning der har lagt mange timer i sin forberedelse, der er klar til kamp i år. Vi fik et par ord fra ham, efter første afdeling af DM.


Mathias Gryning: "Det var en dag jeg havde set rigtig meget frem til efter den lange pause. Ikke mindst fordi jeg er skiftet til Yamaha og gerne ville vise den frem, men også fordi at jeg i foråret har lagt mange timer i træningen i Spanien, Red Sand, så jeg følte mig rigtig godt kørende allerede da Covid-19 startede. Men dagen startede godt ud, og jeg satte en god tid som 1’er i kvalifikationen, hvilket jo altid er et godt udgangspunkt. I første heat får jeg en fin start, men allerede i andet sving er jeg uheldig at få en anden cykel i baghjulet, som så sidder fast i min racer, hvilket tager lidt tid at komme fri fra. Derefter er der en lang hård kamp foran mig, og jeg når “kun” at komme op som 3’er. Jeg vidste at andet heat ville blive hårdt i den varme, men jeg kommer fra start som 2’er og presser godt på for at komme forbi de første 10 minutter, men i og med at banen støvede meget, måtte jeg også tænke på raceren og luftfilteret. Jeg følte at jeg havde overskud trods varmen, så jeg vælger at trække mig lidt og slå til senere i heatet, hvilket lykkedes og jeg kunne køre i mål som 1’er i andet heat. Det er selvfølgelig rigtig surt at første heat skulle starte sådan ud, eftersom jeg følte mig utrolig godt kørende, men at kunne slutte af med en heatsejr var rigtig fedt. Sidste sæson, efter jeg brækkede ryggen, var klart en skuffelse uden nogen sejre, så at komme tilbage nu og få en sejr er en god start. Jeg ser frem til anden afdeling på mors om 2 ugers tid!"


Foto: Andreas Hansen / S&K MX Foto

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page