top of page

En helt perfekt weekend


Nichlas Bjerregaard havde en god weekend til DM i Randers, der både bød på en sejr, og en genforening med den røde nummerplade. Vi fik et par ord fra Nichlas om løjerne i Randers, og så spurgte vi ham da også lige til, hvordan det var at have udlændinge med på bommen igen. Her er hvad han svarede!


Nichlas Bjerregaard: "Jamen jeg kan jo ikke sige meget andet, end at det var en helt perfekt weekend for mig i Randers. Jeg følte mig allerede godt kørende i kvalen. I 1. heat kommer jeg en 3-4 stykker fra start og får kørt mig op som 2'er hurtigt. Efter noget tid kører jeg op som 1'er og vinder. I 2. heat tager jeg starten og bliver presset lidt de første 10-15 minutter, hvorefter jeg får et fint hul ned til de næste og kan egentlig bare kontrollere mit heat derfra. Så alt i alt en super weekend. Jeg føler mig rigtig godt tilpas med min form og med Yamahaen pt. Jeg syntes egentlig kun det var fedt at vi havde lidt udlændinge med, men det var jo nok også kun fordi der ikke var nogen af dem der tog point fra mig i den her omgang! Ej, synes kun det er fint. Det ville da ikke gøre noget hvis vi snart kunne stille en fuld bom igen. Det ville da kun gøre det hele federe og sjovere at se på for publikum."


Foto: Per Thorbjørn Schjødt

Коментарі


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page