top of page

- En masse gode point til mesterskabet

Nicklas Haagensen havde en rigtig godt dag på Korskrobanen i søndags, der blev kronet med to heatsejre og en samlet sejr på dagen. Samtidig er Nicklas nu på tredjepladsen i mesterskabet i MX1-klassen efter afdelingen, så vi fik ham lige til at snakke os igennem dagens begivenheder.


Nicklas Haagensen: "Det var en rigtig godt dag. Jeg starter med at kvale' som 2'er i kvalifikationen, og jeg følte mig rigtig godt tilpas på crosseren. I første heat tror jeg at jeg er 4'er fra start, men jeg får hurtigt kørt mig op forbi de andre der ligger foran mig, og får egentlig lavet et hul rimelig hurtigt ned til 2'eren, hvorefter jeg bare kontrollerer første heat derfra. I andet heat får jeg også en okay start, og jeg tror jeg er 4'er fra start også der. Her kører jeg igen op forbi de andre, og jeg gør egentlig bare det samme som jeg gjorde i første heat. Superheatet var derimod sådan ikke særlig godt, og så lidt godt alligevel. Starten var virkelig dårlig - jeg tror jeg var 12'er eller sådan noget afsted. Men jeg får kørt mig op som 4'er af alle, og det var egentlig fint nok, det var jeg meget tilfreds med. Så samlet 1'er på dagen og en masse gode point til mesterskabet, så en rigtig dejlig dag."


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page