top of page

- En okay start

Mads Fredsøe startede årets ADAC MX Masters, med en solid femteplads i Fürstlich Drehna, og det var danskeren nogenlunde tilfreds med - selvom der var lidt uheld. Vi fik lige hans egne ord om dagen - og om EM-starten i weekenden i Schweiz!


Mads Fredsøe: "Okay weekend til ADAC MX Masters i Fürstlich Drehna. I første heat kommer jeg omkring 8'er fra start, og får mig kørt op på en 4. plads og slutter der - lige efter 3. pladsen, så det var jeg fint tilfreds med. I andet heat kommer jeg omkring 12'er fra start og får mig kørt op igennem feltet, men jeg fik nogle problemer med koblingen, så kører mig kun op på en 7. plads og slutter der. Samlet 5'er på dagen á point med nummer 4.

Synes det er en okay start trods lidt problemer med cyklen. Jeg vil selvfølgelig gerne højere op, men det kommer. Nu træner vi i Italien i den her uge op til EMX125 i Schweiz. Jeg har aldrig kørt på Frauenfeld, som banen hedder, før, men det skulle være en fed hårdbane, og vi er 95 tilmeldt så det skal nok blive sjovt!"


Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page