top of page

- En positiv weekend!


Malou Jakobsen har kæmpet lidt med det hele i år, men til svensk mesterskab i den forgangne weekend, flaskede det hele sig endelig for danskeren, da hun kunne tage hjem med en sejr. Vi spurgte ind til hendes weekend i det svenske, og hvad sådan en sejr gør for selvtilliden!


Malou Jakobsen: "En positiv weekend i Sverige! Jeg lavede en god kvalifikation som nummer 1. I første heat får jeg en dårlig start. Men jeg kommer hurtigt forbi og op som nummer 2. Da jeg begynder at finde noget flow, vælter jeg og får en sten i kæden, og kan ikke rigtig kommer af sted. Jeg kommer af sted som nummer 5, kører mig godt op igen og når at få overhalet på de sidste par omgange, til at jeg bliver 2'er i heatet. I 2. heat tog jeg holeshot. Jeg havde det lidt svært ved at finde et godt flow, og kørte bare de første 15 minutter sikkert. Jeg kunne se 2. pladsen var ved at komme tæt på, men jeg fandt et godt flow på banen og begyndte at finde mig tilpas på banen derefter! Jeg ender med at vinde og også at vinde samlet. Jeg manglede virkelig en positiv weekend og at stå øverst! Sæsonen er lang endnu og alt kan ske i motorsport"

MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page