top of page

- En rigtig god weekend

Mathias Tang nåede aftenshowet to ud af tre aftener til ADAC SX Cup i Dortmund, i SX1-klassen, og vi fik ham lige til at tale os igennem løjerne i det tyske!


Mathias Tang: "Det har været en rigtig god weekend. I fredags lavede jeg nogle dumme fejl i last chance heatet til aftenshowet, som gjorde at jeg mistede et par placeringer og sluttede derfor lige udenfor.


Lørdag kvalede jeg direkte til aftenshowet med en 6. plads i min gruppe. Min kørsel om aftenen var ikke den bedste, men jeg var med og det tager vi som et skridt i den rigtige retning.


Søndag havde jeg lidt svært ved at komme igang og fik først sat en okay tid på sidste omgang. Derefter skulle vi køre last chance til aftenens 3 finaleheat, og det var kun 2 derfra der kom videre, og jeg var oppe imod nogle hårde drenge. Så det blev til en 9. plads, og så måtte jeg se de 3 finaleheat fra tribunerne."

Commentaires


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page