top of page

- En rimelig god dag!

At Mikkel Nyvang er god i Næstved er ingen hemmelighed, men derfor imponerede han stadig til første afdeling af DM i weekenden, hvor han endte som en samlet nummer 4 i MX2-klassen, og nu indtager femtepladsen i det samlede regnskab - efter superheatets point blev lagt til. Vi fik derfor et par ord fra ham om premieren, hvor han også lige ridser de næste ugers stramme program op for os.


Mikkel Nyvang: "Det var jo en rimelig god dag! Jeg var i hvert fald super glad for hvordan det gik. Jeg havde været syg og haft dårlig hals hele ugen op til, men da jeg vågnede søndag morgen, så var min dårlige hals mirakuløst gået væk. Så timingen kunne ikke være bedre. Jeg fik vist at jeg har god fart i cyklen og at jeg lige stepper en tand op når det virkelig gælder. Det er fedt når tingene lykkes. Mine cykler og affjedring spillede max som altid, takket være min far og WSR - Nikolaj og Mathias. I den kommende weekend smutter vi til Sverige, hvor den står på DM Södra i Eksjö. Dernæst A-DM i Hjørring på Kristi Himmelfartsdag, hvorefter vi skal pakke hurtigt sammen, for at komme til SM i Uddevalla lørdag og søndag."

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page