top of page

- En smule skuffet


Thomas Kjer Olsen havde igen farten til noget stort i Trentino i går, men desværre så blev et par dårlige starter, en for stor klods om benet på det danske es, der dog stadig holder fast i sin top 10-placering, med kun to runder af VM tilbage for i år.


Thomas Kjer Olsen: "Jeg er lidt skuffet efter det tredje GP i Trentino, når man tænker på hvordan det gik i onsdags. Det hele kom ned til, at mine starter ikke var de bedste - klassen er så tætpakket, at det er svært at være i top 10, hvis ikke du starter oppe omkring fronten. Jeg var faktisk på tiendepladsen i første heat for et kort øjeblik, inden jeg stødte sammen med en anden kører, og det sendte mig tilbage som 12'er. En positiv ting jeg kan tage med er dog, at jeg følte mig virkelig godt tilpas på cyklen, komfortabel, og at jeg kunne presse hele vejen til mål i begge heat. Det har taget et stykke tid, men jeg tror på mig selv nu, og hvis jeg kan forbedre mine starter, så kan jeg også være tilbage i den samlede top 10, og kæmpe med dem i toppen."


De to sidste afdelinger køres i Mantova, hvor TKO som bekendt jo vandt et heat til MXoN!


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page