top of page

- En vild følelse


Kampen om titlen som dansk mester i B-MX2 kom ned til det allersidste, men da sidste heat var kørt i Slagelse i lørdags, så stod det klart, at titlen endte hos Oscar Brix. Det kunne vi godt tænke os at høre lidt mere om, så vi spurgte Oscar om hvordan det føltes at vinde DM, hvordan dagen gik, og om hvad der kommer til at ske for ham til næste år!


Oscar Brix: "Dagen startede lidt skidt ud, da min kæde knækkede i tidskvalen' på 2 omgang. Jeg får løbet crosseren ind i pit og får sat en ny kæde på, så jeg kan nå at få kørt 2 omgange, men jeg når alligevel at sætte den hurtigste tid, så jeg følte mig godt klar til første heat. I første heat tager jeg starten og får lavet et lille hul til nummer 2, og vinder første heat. I andet heat kommer jeg af sted som 4'er, men jeg får overhalet de 3 foran, så jeg ender som 1'er og vinder mesterskabet! Følelsen af at køre over målstregen og vide man havde vundet, var helt vild! Det er det man har kørt efter de sidste par år. Med hensyn til næste år, så skal jeg køre fuld A-DM og svensk mesterskab."


Foto: Klaus Rasmussen

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page