top of page

- En weekend vi glemmer


Bastian Bøgh Damm viste igen rigtig fine ting, da VM i søndags gæstede italienske Maggiora - selvom danskeren desværre ikke fik point for sine fine takter. Han var flere gange på det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt, men der var også positive ting at spore. Vi fik lige et par ord fra ham, ovenpå strabadserne i det norditalienske.


Bastian Bøgh Damm: "Ja, det var sgu ikke helt den bedste weekend, synes jeg. Jeg startede med at vælte lidt rundt i mudderet i tidskvalen', og jeg kunne ikke rigtig finde flowet rundt på banen. Jeg gjorde det svært for mig selv, og det gjorde at jeg skulle starte helt ude fra siden i første heat. Men jeg kom godt med igen, og tror at jeg lå som 15'er fra starten af. Jeg lå og kæmpede lidt med Haarup, hvor vi overhaler hinanden frem og tilbage, indtil jeg tager inderen et sted hvor han går i yderen, og jeg ikke får foden ud. Så røg forhjulet lige. Indtil da var det egentlig fint nok, men jeg mistede flowet. I andet heat var lige så godt med i starten - ja faktisk næsten bedre - men så vælter Fernandez foran mig og jeg kører ind i ham - der var ikke noget at gøre. Jeg vælter og ryger under crosseren, og ligger der et godt stykke tid, så det hele var svært derfra. Så det var en weekend vi glemmer, og så må vi gøre det bedre næste gang - og det bliver det helt sikkert, for det er jo på sand!"


Foto: WZ Racing

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page