top of page

Endnu en dansker afsløret til Supercross Herning! Frederik Goul Jensen!


Dansker nummer 2 er officielt bekræftet til næste års Herning Supercross! Frederik Goul Jensen kommer igen til at være på bommen, når det går løs i BOXEN i starten af februar! Her er hvad Supercross Herning skriver:


Det er blevet december, og overraskelser hører sig julemåneden til! Derfor fortsætter vi med at afsløre de rekordmange danske navne på startlisten til Supercross Herning 2023! Den næste vi kan bekræfte i Jyske Bank BOXEN i starten af februar, er en af de bedste Danmark har til supercross, og så dedikeret til sporten, at hans håndtryk stort set er et blockpass. Frederik Goul Jensen er altid garant for en god fight og kamp om de sjove pladser! Vi glæder os til at have Frederik på bommen igen!


Frederik Goul: ”Supercross er fedt i sig selv, men at køre i Herning er bare lidt federe end andre supercross, med det danske publikum i ryggen. Der altid en fed stemning i Jyske Bank BOXEN. Når man har kørt supercross-løb hele vinteren, er det bare fedt at komme på hjemmebane og køre. Det gør bare et eller andet helt specielt ved en. Hvis man sidder derude og endnu kun overvejer om man skal komme forbi Supercross Herning, så skal man helt sikkert tage med og mærke den fede stemning, og se noget lækkert race. Det skal man ikke snyde sig selv for.”


Foto: Mikkel Wendelboe #591

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page