top of page

- Endnu en god dag


At Thomas Kjer Olsen er på vej tilbage i storform fik vi endnu et bevis på i går, da den store dansker leverede en pragtpræstation, især i første heat. Det blev til en samlet fjerdeplads på dagen for Thomas, til det sidste GP i Faenza, da han netop missede årets andet podie. Det var dog stadig en tilfreds TKO der gjorde status efterfølgende.


Thomas Kjer Olsen: "Endnu en god dag i Italien. Planen for de her tre GP'er, var at komme på podiet mindst én gang, hvilket vi gjorde i onsdags, og så endnu engang i det første heat søndag, så det har været en god uge for mig. Det føles skønt at få endnu et godt samlet resultat. I første heat følte jeg mig virkelig godt tilpas på cyklen. Jeg kæmpede med Vialle om andenpladsen, med Jed lige efter mig over målstregen. Andet heat var lidt mere tricky. Banen var glat efter at være blevet vandet, og jeg tror jeg kørte lidt for forsigtigt. Jeg var ikke aggressiv nok tidligt i heatet, men jeg fik alligevel kørt en sjetteplads hjem, der gav den samlede fjerdeplads, så det er jeg glad for, og jeg er glad for at være stabil oppe i fronten igen. Så alt er godt nu!"


Næste opgave for TKO, bliver de tre GP'er i Mantova, der venter i slutningen af måneden.


Foto: Juan Pablo Acevedo

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page