top of page

Endnu et dansk mesterskab til Sara Andersen


Sara Andersen har været flyvende i årets DM for kvinder, og at hendes fart har bygget sig op igennem hele sæsonen, har derfor ikke kun vist sig i VM. Det betød da også at Sara kunne sikre sig endnu en DM-titel, allerede i første heat i Næstved i søndags. Det blev til endnu to heatsejre på Nisseringen for Sara, og hun kunne derfor lade sig krone som dansk mester 2022. Vi fik derfor en snak med hende om hvad titlen betyder, og hvordan hun har oplevet årets DM.


Sara Andersen: "I søndags kørte jeg 5. afdeling af DM og efter første heat, kunne jeg kalde mig Danmarksmester 2022, da jeg var 75 point foran med 3 heat tilbage. Jeg er rigtig glad for at vinde DM, selvom det ikke er nogen hemmelighed at mine største konkurrenter, Line og Malou, ikke har kørt alle afdelinger. Det gør også at jeg nok har vundet titlen lidt før tid. Derfor har det også været vigtigt for mig at vinde, når de var med og det har jeg formået indtil videre, så jeg føler mig som den rigtige Danmarksmester. Udover at jeg vandt DM, havde jeg en rigtig god dag i Næstved. Banen var udfordrende, men rigtig sjov og det var meget god træning. Jeg vandt heatene overbevisende og det kunne ikke være meget bedre."


Der mangler stadig en enkelt afdeling af Dame-DM.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page