top of page

Endnu mere VM til Glen Meier!


Efter flere blændende præstationer ved de få VM-afdelinger han fik i år, kan vi til næste år glæde os over, at Glen Meier kommer til at være endnu mere til stede ved VM! Endda med sit helt eget setup. Otte afdelinger bliver det til i alt, så der bliver rig mulighed for at vise sig frem på den største scene, ligesom han også rykker tilbage i MX2 herhjemme. Alt dette takket være flere nye samarbejder, som han selv fortæller lidt mere om her.


Glen Meier: "Jeg har fået mine planer på plads til næste år. Jeg skal køre 8. VM-afdelinger, dansk mesterskab i MX2, og udvalgte svenske mesterskaber hvis det passer ind i kalenderen. Jeg kommer til at køre det selv, som ''privateer'' - altså at jeg selv kommer ud til løbene og stiller op, og kører ud fra vores egen bil. Men med en masse god hjælp! Jeg har skrevet kontrakt med Young Motion, som er et Hollandsk firma, der laver markedsførings-videoer. De ville gerne hjælpe private kørere til 2022, som selv kommer ud til VM og ikke har et stort team i ryggen. Så de skrev til mig og det var egentligt sådan det kom på plads. De vil også følge mig i løbet af sæsonen og lave en masse videoer, så der skal nok komme en masse fede videoer i løbet af sæsonen. Jeg har også skrevet kontrakt med KTM Skandinavien, og dem glæder jeg mig rigtig meget til at køre for og arbejde sammen med. Igen til næste år får jeg hjælpe fra Easy MX, som har hjulpet mig de sidste 3 år, og som jeg er utrolig glad for at arbejde sammen med. Så det er et godt lille team jeg har fået på benene til næste år, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang. Det hele har heller ikke kunne lade sig gøre uden hjælpen fra: MA Service Center, Eurol, SOS Racing Parts, Aros Porte, Intertank og Twin Air."


Masser af spændende ting i vente for Glen, der kommer til at være på startlisten til følgende GP'er:

England

Holland

Italien

Frankrig

Tyskland

Tjekkiet

Belgien

Sverige


Det er dog morderlig dyrt at køre sådan en sæson som privateer, så hovedpersonen selv tilføjer lige:

"Hvis der sidder nogen derude og kunne tænke sig at være en del af det, og hjælpe til. Tager jeg imod alle former for hjælp. Jeg kan fanges på glenmeier172@gmail.com eller 42633506."

Комментарии


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page