top of page

Endnu fire hold meldt ud til Motocross of Nations


Endnu fire nationer har sat navne på dem der skal forsvare nationens ære i Frankrig i starten af oktober, og især det spanske og hollandske hold har været ventet.


For både Ruben Fernandez og Jorge Prado har været næsten selvskrevne for Spanien, og de er også begge to på holdet - selvom Jose Butron har været i top 10 flere gange i USA. Det interessante er dog, at Fernandez skal køre i MXGP-klassen, mens Jorge Prado tørner ud i Open-klassen. Som MX2-kører er valget faldet på David Braceras, der har kørt en stærk sidste halvdel af sæsonen, efter han vendte tilbage fra skade. Det er dog ikke gået stille af, at Oriol Oliver - der også har haft en flot første hele VM-sæson - er blevet forbigået. Ser man på sociale medier er mange spaniere sure over det valg.


For Holland har det helt store spørgsmål været, om Jeffrey Herlings kunne nå at være med. Nu står det så fast, at nej det kan han ikke. Det hollandske hold kommer derved til at bestå af Calvin Vlaanderen, Kay de Wolf og Glenn Coldenhoff, der også må siges at være en slagkraftig trio.


Italien har også sat navne på, og som ventet bliver det Alberto Forato, Andrea Adamo og Mattia Guadagnini der kommer til at bære den azurblå trøje i Ernée.


Estland har også deres tre kørere klar, og det er også et stærkt og erfarent hold esterne sender. Naturligvis, fristes man til at sige, med Tanel Leok på holdet nok engang. Han udbygger derved sin egen rekord for flest deltagelser til MXoN. Med sig får han Harri Kullas og Jørgen-Matthias Talviku.


Foto: Infront Moto Racing 2023 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page