top of page

Engine & Suspension weekend-update

Engine & Suspension kørerne godt fra start i Italien.


En flok af kørerne fra Engine & Suspension er i Italien for at komme godt i gang med sæson 2023, og i dag stod den på deltagelse i henholdsvis Vinter turnering og Italiensk mesterskab.


Bastian Bøgh Damm, Victor Withen og Magnus Klejs Jensen kørte en afdeling af den italienske turnering hos Moto Club Canneto Cross.


For Bastian Bøgh Damm var det han første løb på Engine & Suspension Husqvarnaen, og han kom rigtigt godt fra start med en samlet sejr i sin klasse.


Victor Withen havde havde allerede deltaget i første afdeling af vinter turneringen, med en samlet 2. plads, og i dag forsatte han hvor han slap i sidste weekend. Victor blev samlet nr. 3 i sin klasse i dag.


Magnus Klejs Jensen kom også godt i gang, og kørte et rigtig flot løb, hvor han blev nr. 9 i sin klasse (og nr. 5 blandt 125 2-takt kørerne).


Nichlas Bjerregaard kørte også sit første løb på Engine & Suspension Husqvarnaen denne weekend, hvor han deltog i de åbne Italienske mesterskaber på Ponte a Egola. Her var der traditionelt også flere VM kørere der deltog som optakt til Sæsonen. Bjerregaard gik imidlertid uimponeret til opgaven og med to 26. pladser blev han nr. 30 i MX1 klassen.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page