top of page

Er røde plader tunge at køre med?

Jakob Kjær Nielsen går efter DM-titlen i år. Tilbage hos RGS Suzuki Schneider Racing har JKN i hvert fald gjort mere ud af sin forberedelse end han har gjort i en del sæsoner efterhånden, og den tilgang gav pote i torsdags i Hjørring, hvor han med en heatsejr og hurtige omgange, trods lidt modgang formåede at erobre den røde nummerplade, som kommer til at sidde på hans gule cykel når vi rammer Svebølle i slutningen af måneden. Det er fem år siden den røde plade sidst lyste #173 op, så nu er spørgsmålet selvfølgelig, bliver den siddende?


Jakob Kjær Nielsen: "Dagen i Hjørring gik fornuftigt. Jeg havde et godt første heat, men i andet heat fik jeg en dårlig start, og jeg havde bare ikke noget til de forreste. Det fik vi heldigvis vendt til superheatet, hvor jeg får lavet et hul til nummer 2, men hvor mine briller pludselig begyndte at dugge til. Jeg vælger at prøve at køre den hjem og kæmpe mig igennem det korte heat, og jeg ender derfor med at falde lidt ned gennem feltet. Jeg kunne selvfølgelig have smidt dem, men så bliver man jo tvunget ind og tage nye på efter et par omgange ifølge reglementet. Det var dog ikke så skarpt opsyn der blev holdt med lige det, har jeg efterfølgende fundet ud. Så det er jeg selvfølgelig lidt ærgerlig over ... Anyway, alt i alt en fornuftig dag for mig, meeeen for RGS og Suzuki var det jo en fantastisk dag. 6 kørere og 3 pokaler. Det er ikke dumt. Sæsonen er startet meget bedre end jeg håbede. Planen var egentlig ikke at skulle ligge i top fra start, så det bliver forhåbentlig kun bedre. Jeg fokuserer mere på min kørsel end resultatet og der er rigelig ting at arbejde på endnu. Om den røde plade bliver siddende må tiden vise. De plejer at være lidt tunge at køre med ... Men ja det er planen at beholde den! Nu venter Svebølle, og den ligger egentlig fint til mig, med det nye layout, tror jeg. Farten er sænket derovre, og den er blevet mere teknisk. Hvilket jeg bedre kan lide. Men gode starter er nøglen, da den er svær at overhale på. Til sidst vil jeg gerne sige tusind tak til hele RGS Suzuki Schneider Racing, og til HK suspension/Hans Munk for min affjedring, som altid er i top."

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page