top of page

- Et skridt i den rigtige retning


William Kleemann arbejder sig stille og roligt ind i tingene hos sit nye team Riley Racing, og der var da også fremgang at spore, under weekendens EMX250-afdeling i Portugal, hvor danskeren fik sneget sig nærmere pointene. Der er dog stadig lidt at arbejde på, som han også selv kom ind på, da vi spurgte ham ind til hans weekend efterfølgende.


William Kleemann: "Jamen det var da en skridt i den rigtige retning. I lørdagens heat var kørslen dog ikke i nærheden af hvor den skulle have været, og det ærgrer mig lidt. Søndag var første halvdel af heatet rigtig god, så det tager jeg selvfølgelig med videre, men jeg fik så i anden halvdel en rigtig slem omgang armpump, hvilket er virkelig surt, men vi arbejder benhårdt videre og prøver at blive bedre for hver gang. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg kan for alvor. Teamet skal i den forbindelse have stor tak for at hjælpe og tro på mig, og så skal der også lige et skud ud til min mor og far, for at være der for mig hele vejen."


Foto: Huub Munsters

Kommentare


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page