top of page

Første afdeling af DM-A aflyst


Det har desværre ligget og svævet lidt over hovedet på os, som en mulig ting, men nu er det så endegyldigt bekræftet. Første afdeling af DM-A i Sønderborg d. 19. april er aflyst.


Læs hele meddelelsen fra DMU herunder:


På baggrund af den seneste information fra Myndighederne om tiltagene mod Corona-virusen er det i DMU besluttet, at med virkning fra onsdag den 18. marts og foreløbig frem til den 30. marts gælder følgende:

• Alle indendørs og udendørs sports- og idrætsfaciliteter lukker ned • Forbud mod forsamlinger med mere end 10 personer.


Dette betyder i praksis, at der fortsat ikke kan afvikles nogen former for træning med eller uden motorcykel, da alle sportsaktiviteter er indeholdt i dette nye tiltag.


Samtidig er det besluttet, at alle løbsarrangementer under DMU suspenderes til og med 29. april 2020. Denne dato er foreløbig og under forudsætning af, at træning kan genoptages fra og med 1. april i Danmark.

Løbskalenderen er lukket for tilmelding og åbnes, så snart vi igen har styr på situationen (og vi skal nok sikre de nødvendige tidsterminer for tilmelding).


Dette medfører, at den enkelte gren nu arbejder på at undersøge mulighederne for at forlænge sæsonen, når vi forhåbentlig kommer gennem denne meget alvorlige situation.


Der vil komme yderligere information fra den enkelte gren i de kommende dage, men vi håber og forventer, at alle vil være tålmodige. Vi vender tilbage med yderligere informationer, så snart der er nyt.


Hvis udviklingen ændrer sig i den kommende periode, vil vi justere efter de muligheder, der måtte være, hvilket naturligvis også omfatter yderligere tiltag fra myndighederne.


Vi vil endnu engang bede alle om at følge myndighedernes og DMU´s anbefalinger med hensyntagen til alle vore medborgere og den situation, som ingen før har oplevet.


På forhånd tak til jer alle for jeres forståelse og hjælp gennem denne meget svære periode for os alle.

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page