top of page

Falden drosler ned - For nu


Efter en fantastisk sæson 2018, hvor det blev til en bronzemedalje i DM i MX1-klassen, så var der mange øjne på Andreas Falden, inden første afdeling af DM sidste år. Desværre ville skæbnen det anderledes. En grim knæskade betød et år på sidelinjen for sjællænderen, så vi benyttede pausen, til at tage en snak med ham, om hvornår - og hvordan - vi kan forvente ham tilbage på banen.


Andreas Falden: "Jeg er ikke gået i gang med at køre endnu. Jeg tog en beslutning om at skrue ned for crossen, efter en samtale med kirurgen. Han fortalte mig, at hvis jeg kom til skade med samme knæ igen, så lød udsigten på mange varige mén, eller et helt nyt knæ. Og jeg skulle helst holde nogle år endnu. Så jeg fokuserer på andre ting i øjeblikket, og så er planen ellers bare at køre lidt for sjov engang imellem i stedet. Hvis form og lyst er der, så kunne det da godt være at der sneg sig et enkelt DM ind, men for nu, så bliver det for sjov, hvis det er - og så for at smide nogle whips på vejen, inden jeg skal ind og hive lidt efter vejret. Man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, og hvem ved hvad fremtiden bringer, men for nu, så bliver det altså på hyggeplan."

Commenti


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page