top of page

Fart på Line og Glen i Mantova


Team Specialmontering havde både Line Dam og Glen Meier til start ved VM i Mantova, Italien, den forgangne weekend.


- Banen var virkelig fed og jeg nød virkelig at køre. Jeg havde 7. Bedste tid i kvalen, hvilket var rigtig fint, fortæller Line Dam, som tog den gode fart med ind i heatet.


- Første heat fik jeg en OK start. Jeg var meget rolig de første par omgange, hvilket gav pote da et par andre kører væltede. Jeg lå nr. 3 det meste af heatet, men med 3 omgange igen blev jeg taget af den femdobbelte verdensmester og sluttede som nr. 4, siger Line Dam.


Resultatet fra første heat var Line rigtigt glad for, men hun havde ikke for meget tid til at glæde sig, da hun mindre end halvanden time senere skulle køre andet heat.


- Jeg fik igen en god start som nr. 4. Jeg faldt lidt ned efter nogle gode kampe, og sluttede som nr. 6. Samlet på dagen blev jeg nr. 5, slutter Line Dam, der nu ligger nr. 6 i kvindernes VM.


Glen Meier forsætter med at kredse omkring de attraktive VM point i MX2 klassen, men mangler at få ryddet nogle fejl af banen inden det kan lykkes.


- Træningen og tidskval gik OK. Vi lå tæt, men jeg havde ikke den bedste følelse på banen, som var lidt mudret, og jeg endte som nr. 28 i kvallen, siger Glen Meier.


I første heat gik det bedre, og Glen var få øjeblikke fra at få point.


- I første heat fik jeg en OK start, og fik kørt mig lidt op så jeg lå nr. 19. Der lavede jeg en fejl og bremsede den i stå, og var lang tid om at få den i gang, så jeg røg ned som nr. 22.


- I andet heat fik jeg ikke så god en start. Jeg kom op omkring pointene, men smed den i et sving, og jeg tror nærmest jeg var sidst efter det. Jeg fik kørt mig lidt op og blev nr. 27, siger Glen Meier.


Glen håber at kunne undgå fejlene når han kører næste VM på onsdag, samme sted.


Line Dam kører ligeledes hendes næste VM afdeling samme sted, men det er allerede tirsdag.


Foto: Infront Moto Racing 2020 @ M. Zanzani

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page