- Farten er der


Mathias Gryning er en af dem der kører fast med i den voksende svenske serie, og i weekenden var han en tur i Tibro, for at køre endnu en afdeling. Vi fik en status fra ham ovenpå løjerne i det svenske, og også et par ord om den kommende DM-afdeling i Randers.


Mathias Gryning: "Det var en fornuftig weekend, med rigtig varmt vejr i Sverige. Jeg kvalificerede mig igen rigtig fint og viste at farten er der. Dog har starterne ikke helt været på min side, så det gør det rigtig svært at lege med i front. Dog havde jeg et enkelt heat i weekenden hvor jeg kom med i top 10 fra start og kørte mig op som 5'er, hvor jeg også endte heatet. De andre heat runder jeg første sving helt udenfor top 20 og kæmper mig op igennem feltet. Svenskerne har igen i år fået stablet en god serie sammen, med rigtig god international deltagelse og mange hurtige kørere - noget Danmark kunne lære meget af. Der køres samtidig to afdelinger over to dage, noget som helt klart også gør serien rigtig attraktiv, i og med at man får kørt en masse god race i løbet af en weekend. Næste opgave bliver DM-A i Randers og det glæder jeg mig meget til. Jeg har været rigtig godt tilfreds med de første to afdelinger, men det er jo ingen hemmelighed at jeg uden tvivl er med for at køre om mesterskabet. Så når nu vi kommer til Randers, er det også ved at være tid til at være med helt fremme. Jeg føler mig godt kørende og i god form, så hvis alt flasker sig, er jeg ikke i tvivl om at det hele nok skal gå!"

Untitled-1.png
fxr.jpg
Facebook Nyheder