top of page

- Farten er der


Nicolai Skovbjerg har holdt en ufrivillig pause som følge af en skade, men heldigvis blev danskeren klar til at køre første afdeling af ADAC MX Masters i den forgangne weekend, inden det går løs til EM i weekenden. Og Nicolai føler stadig farten er der, selvom han selvfølgelig mangler lidt kondi. Vi fik lige en status fra ham, ovenpå løjerne i Fürstlich Drehna, inden EMX125-starten!


Nicolai Skovbjerg: "Eftersom jeg lige har været ude i tre uger, så var jeg faktisk i tvivl om jeg overhovedet skulle køre i Drehna, på grund af min nyre, men det taget i betragtning, så synes jeg faktisk det gik rigtig godt. Jeg fik vist at farten er der, men at kondien selvfølgelig lige skal bygges op igen. Det første heat var klart det bedste for mig. Jeg kom fra start omkring nummer 15, og sluttede som nummer 5. I andet heat måtte jeg kæmpe lidt mere for at komme op i top 10, da jeg startede udenfor top 30. Farten var til en top 5, men med et par dårlige starter, så måtte jeg nøjes med samlet placering som nummer 8. I næste weekend går EM i gang, og her håber jeg på en top 10. Med nogle gode starter og fornuftig fart i cyklen, så er jeg sikker på at det nok skal blive godt."


Foto: Steffen Schollbach / Pixel-cross.com

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page