top of page

- Farten var der


Lukas Vissing viste god fart i Slagelse til EM i 85cc, men desværre så havde den unge dansker ikke lige det sidste held der skulle til. Lukas har lige sendt os en status fra løjerne på Vestsjælland, hvor der heldigvis også er plads til optimisme. (Og lyst til lidt starttræning.)


Lukas Vissing: "Lørdag fik jeg vist at jeg havde farten til at være med I top 20 i det samlede klassement, som er mit mål for EM-afdelingerne. Mine placeringer lå fra nummer 10-13 i min gruppe, som så ud til at være en smule hurtigere end A-gruppen. Søndag startede rigtig godt ud, da jeg kørte 11. hurtigste tid hjem i Warm Up. I 1. heat fik jeg dog en dårlig start og var lige en tur nede og ligge på 2. omgang, men jeg får mig kæmpet op som nummer 25 over stregen. I 2. heat får jeg igen en dårlig start, jeg stresser for meget og laver for mange fejl, og ender som nummer 30 til slut. Ikke lige det jeg havde håbet på, men det var egentlig rart at se at farten var der. Jeg kæmper videre mod Tyskland om 14 dage. Så må jeg lige have trænet de starter inden!"


Foto: Dary Karina

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page