top of page

- Fedt alt i alt

Mathias Tang tog hul på ADAC SX Cup i sidste weekend i Stuttgart, og danskeren var godt tilfreds med at komme i gang igen i det tyske.


Mathias Tang: "Status fra Stuttgart er: De kører stærkt! Jeg kom lidt skidt igang, med lidt udfordringer på raceren, og med de 2 gange 6 minutters træning, var der ikke meget tid at arbejde i. Først i tidskvalen begyndte jeg at finde flowet og sætte tempo på, og det var desværre lige sent nok. LCQ til aftenens show var hård, med gutter som Tyler Bowers på bommen. Jeg fik en meget dårlig start og lidt fodfejl gjorde desværre at det ikke var nok, da kun 4 gik videre og jeg sluttede som 5’er.


Lørdagen gik noget bedre og jeg fik kørt lidt fornuftige tider i træning og kval', som var nok til at komme med til om aftenen. Indledende heat gik fornuftigt, men ikke nok til at gå i finalen. Last chance blev kørt af 2 gange 3 omgange, og kun de 2 bedste kom i finalen. Endnu engang så holder man ved siden af gutter der ved hvor gassen sidder, og jeg kunne så konstatere at jeg ikke kan køre fra Jordi Tixier - endnu.


Men alt i alt bare mega fedt at være tilbage i de tyske haller, og jeg kan ikke vente med at komme afsted igen!"

Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page