top of page

- Fedt at vi kan presse lidt på


Frederik Goul gjorde en god figur til den franske SX-Tour i Brienon i weekenden, hvor han knoklede sig hele vejen i finalen, efter en god uges træning i det franske. Vi fik en status fra ham på aftenen, udendørs-sæsonen i Frankrig og hvad der venter af supercross i horisonten!


Frederik Goul: "Den sidste afdeling af den franske udendørs SX-serie er slut. Vi sluttede den af på en god måde. Det var en meget teknisk bane, så det tog lidt tid lige at få sig kørt godt ind på den. Jeg lavede en kval' som nummer 14, som jeg var okay tilfreds med. Jeg var kommet i en hård gruppe da vi skulle køre heat og jeg sluttede som nummer 8, så jeg måtte en tur i last chance til finalen, som jeg vandt. I finalen fik jeg en okay start som en 10-11 stykker. Jeg ligger 12'er det meste af finalen, men jeg bliver presset hårdt bagfra, og jeg måtte lukke en forbi på 2. sidste omgang og jeg slutter som nummer 13. Jeg slutter serien som nummer 13, som jeg er rigtig godt tilfreds med, eftersom jeg også har misset en afdeling. Det har været hårdt, men også lærerigt. 80% af dem vi kører mod lever af det, så det fedt som lille dansker at vi kan være med og presse lidt på. Nu skal der arbejdes på at blive klar til den indendørs sæson. Min cykel står i Frankrig nu, så jeg bare kan flyve frem og tilbage, så der er mulighed for at komme derned og træne noget mere. Jeg vil gerne takke alle dem som er med på holdet. Uden dem var alt det her ikke lykkedes."

תגובות


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page