top of page

- Fedt når tingene lykkes!


Mads Vestergaard havde en god dag til DM på Mors i lørdags, hvor det blev til en samlet 8. plads i MX2-klassen, efter især et flot andet heat. Vi fik derfor lige et par ord fra ham om dagen, og om hvad der gik for sig på Solbjergbanen!


Mads Vestergaard: "Mors var en bane jeg havde set frem til at køre på. Jeg har gjort det godt deroppe før og så kan jeg godt lide banen deroppe. Jeg startede dagen godt ud med en 13. plads i kval', som jeg syntes var et fint udgangspunkt for dagen. I 1. heat får jeg en okay start. Jeg får kørt mig lidt op i feltet som 10’er og slutter der. Det syntes jeg var rigtig godt, så jeg var godt tilfreds og jeg vidste hvad det krævede for at jeg kunne komme længere op i feltet til næste heat. I 2. heat får jeg en god start og presser på de første par omgange, og jeg får lavet nogle fede overhalinger i starten af heatet. Jeg kører som 4’er nogle omgange og har det helt perfekt, og det hele spiller maks. Jeg bliver passeret af en hurtigt kørende Magnus Smith og kører derefter en 5. plads i hus, som jeg er ovenud lykkelig for. Det er bare super fedt tingene lykkedes og alt spiller i sådan et heat. I Superheatet er jeg ikke for godt med i starten, men jeg får lavet nogle gode overhalinger i starten af heatet. Jeg kører og hygger mig og har det sjovt derude på en rigtig glat bane. Jeg ender med at køre i mål som 21'er i Superheatet og det er jeg godt tilfreds med. Samlet på dagen blev jeg 8'er, hvilket jeg synes er rigtig godt. Jeg fik bevist overfor mig selv at jeg godt kunne køre med i toppen, så det er bare super fedt. Alt i alt en positiv dag, som jeg er rigtig stolt over! Det er fedt når tingene lykkes!"


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page