top of page

Femteplads og hjernerystelse


Mikkel Nyvang havde en blandet weekend, da det blev til en god dag i Næstved til DM-finalen, og en cementering af den samlede femteplads i MX2-klassen, inden et stort styrt søndag i Sverige, lige tog toppen af glæden. Vi fik et par ord fra ham om begge ting.


Mikkel Nyvang: "Ja, min søndag var ikke så optimal. I midten af første heat i Sverige, ryger jeg af ud over et hop - fuld gas i 3. gear - og mister bevidstheden. Jeg kunne først ingenting huske, men gradvist kom tingene igen, og jeg havde pådraget mig en solid hjernerystelse. Desuden har jeg ødelagt små knogler i begge hænder, så der venter en pause, før kroppen er klar igen. MEN heldigvis var DM-finalen lørdag noget sjovere. Jeg er glad for hvordan den gik. Jeg viste rigtig god fart, især i første heat. I andet heat og i Superheatet var egentlig også godt med, men jeg var uheldig at smide den, og så var løbet bare kørt. Jeg er rigtig glad for min samlede femteplads i DM. Jeg har vist stor fremgang hvert år der er gået, og især fra sidste år og til i år. Jeg er langt fra færdig ..."


Foto: Klaus Rasmussen

Comentarios


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page