top of page

- Fik kørt et godt heat


Emil Gordon leverede en fin præstation til bLU cRU-finalen i Ernée, hvor han fik en god start, og kæmpede med om placeringerne omkring top 5 - og fik masser af TV-tid på vejen - inden det blev til en ottendeplads i heatet. Vi fik et par ord fra ham om oplevelsen.


Emil Gordon: "Jeg synes det har været mega fedt at være i Frankrig. Virkelig et godt arrangement Yamaha har fået lavet. Jeg fik ikke sat den bedste tid i kvalifikationen, men jeg fik kørt et godt heat, hvor jeg få et tidspunkt var oppe at ligge på femtepladsen. Men jeg lavede nogle fejl, der gjorde at jeg røg lidt længere ned. Det var i det hele taget en kæmpe oplevelse at køre til verdens største motocrossløb, og så endda med succes. Tak til Yamaha for at give mig muligheden for at være med. Super fed, men også krævende, bane, med det helt rigtige underlag for mig. Meget udfordrende, med mange store hop - for eksempel den store triple step-up. Der skulle man lige mene det."


Foto: Alexander Svendsen

Opmerkingen


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page