top of page

Fire heat og 100 point


Sebastian Lorenzen er hoppet mellem 125'eren og 350'eren i år, og det gjorde han igen i går, da B-DM ramte sandet i Uhre - og det endte med at blive en dag med fuldt udbytte i alle fire heat. Det blev vi nødt til lige at høre lidt mere om, hvor Sebastian også løfter sløret for hvordan planerne ser ud resten af sæsonen.


Sebastian Lorenzen: "Sæsonen startede ud i Svendborg, hvor jeg blev 3'er samlet i både 125 og MX1. Det var jeg okay tilfreds med. Så har jeg også kørt jysk/fynsk og MX Nord Cup, hvor jeg havde nogle maskinproblemer med 125'eren. Det fik vi styr på torsdag før DM, så jeg var klar til DM på hjemmebane. Jeg starter dagen ud med hurtigste kvaltid i 125 og MX1. I 125cc første heat kommer jeg godt fra start og kommer hurtigt op som nummer 1. Jeg vælter så midt i heatet og falder ned på 2. pladsen. Jeg får mig så kæmpet op og vinder stadig heatet. I MX1 første heat kommer jeg rigtig dårligt fra start. Jeg kommer hurtigt fremad, men vælter på første omgang og kommer rundt som 23'er efter første omgang, så på anden runde går min film i stykker på brillerne. Jeg kan næsten ingenting se, men jeg får kørt mig op på en førsteplads og vinder. I 125cc andet heat kommer jeg godt fra start igen. Jeg kommer op og ligger på førstepladsen efter første omgang. Derfra kører jeg bare mit eget løb og ender med at vinde med 30 sekunder. I MX1 andet heat får jeg en god start, kommer op på en andenplads efter runde 1, og efter runde 2 ligger jeg på førstepladsen. Derfra kører jeg bare mit eget løb og ender op med at vinde med 1 minut og 30 sekunder, så det endte med at være en perfekt weekend på Uhre med at vinde alt, og rød plade i 125cc og 2 point bagud i MX1. Herfra kommer jeg nok til at køre noget jysk/fynsk på 125cc. Til næste DM var planen kun at komme på 125cc, men jeg håber på at jeg kan få lov til at køre begge klasser igen, nu når vi ligger så tæt i mesterskabet."


Find alle resultater fra gårsdagens B-DM her: https://speedhive.mylaps.com/events/2672633


Comments


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page