top of page

Flotte danske resultater i Hanherred!


Danskerne kæmpede med næb og kløer i de afgørende heat i dag i Hanherred, og der var flere flotte præstationer i alle klasser - ligesom der blev gået til stålet, i DM 125-klassen!


I 85cc var Jacob Bloch bedste dansker, da han formåede at køre sig ind som nummer 13, og indtager samme plads i kampen om at kvalificere sig til den afgørende finale, hvor de ti bedste kommer med. Sejren gik i overlegen stil til Gyan Doensen fra Holland.

I 65cc missede danske Bertram Thorius lige netop podiet, da han sluttede som 4'er i dagens afdeling. Samtidig kan vi glæde os over at have to danskere i den øjeblikkelige top 10, da Casey Karstrøm sluttede dagen i Hanherred som en flot nummer 7. Sejren gik til Neo Nindelt fra Tyskland.

Line Dam Nielsen var et mulehår fra at nappe første afdeling af EM for kvinder i dag, over Lynn Valk, der som bekendt fører VM for kvinder an. En pointstraf i første heat spillede dog tingene over i hollænderens hænder, så Line måtte nøjes med andenpladsen. Tredjepladsen på dagen var også dansk, da den gik til en bravt kæmpende Laura Raunkjær. Barbara Aagaard sluttede også i den samlede top 10.


Der blev også kørt første afdeling af DM i 125cc, og her var især Nicolai Skovbjerg flyvende, da han vandt begge heat, efter et par spændende dueller. Lucas Bruhn tog andenpladsen på dagen, foran Magnus Gregersen.

Live-resultater uden samlede på dagen: https://speedhive.mylaps.com/LiveTiming/EFQFNRVR-2147484208


Alle MX-Index' billeder kommer på vores Facebook-side inden længe.

コメント


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
Generic_Externals_2024-933x177-Danish2.jpg
bottom of page