top of page

- Fokus på sprintomgange

Danske Matti Jørgensen har haft en hård start på den amerikanske udendørssæson, efter at have lavet flere fine resultater under sin første fulde omgang supercross. En uheldig kvalifikation til første afdeling slog danskeren ud af kurs, og han har siden kæmpet med netop at finde den hurtige omgang i kvalen' - til trods for at tempoet helt tydeligvis er til mere. For eksempel kvalificerede han sig i går på Red Bud som nummer 39, men havde farten til lige omkring top 20 - og vi ved potentialet er der til endnu mere. Så vi fik lige et par ord fra Matti om hans situation.


Matti Jørgensen: "I det mindste var der fremskridt at spore på Red Bud, og det var et lille step i den rigtige retning, men der mangler stadig meget endnu. Jeg har lidt svært ved at sætte ord hvad det er der glipper i kvalifikationen, men jeg arbejder hårdt på at forbedre mig, og at sætte fokus på sprintomgange når jeg træner i løbet af ugen. Når jeg bare ligger og klokker omgange på træningsbanen har jeg et super godt tempo føler jeg, men det er virkelig meget mentalt, når man så kommer ud til løbsdagene. Efter jeg ikke kom med til første afdeling i Pala, er selvtilliden gået ned, så jeg begynder at stresse når jeg kører, og så kommer jeg til at køre meget tight. Men jeg knokler videre!"

Comentários


MX-Indexbanner.jpg
banner-2022.gif
Onegripper Logo - Vertical - WhiteBlack_
Facebook Nyheder
bottom of page